Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Militracks 14 & 15 mei 2022

Militracks 14 & 15 mei 2022

Tijdens het Militracks-weekend zijn er Duitse motoren, personenvoertuigen, vrachtwagens, halfrupsen en tanks te zien, die overwegend in dienst waren bij de Wehrmacht. De Duitse voertuigtechniek was in die tijd in veel gevallen kwalitatief beter dan die van de Geallieerden. Op Militracks wordt getoond - en in sommige gevallen ook letterlijk - hoe die techniek werkte. De voertuigen staan overigens niet alleen statisch opgesteld, maar rijden ook rond op het speciale, anderhalf kilometer lange parcours in het museumpark. Het is ook mogelijk om mee te rijden. Kaartjes daarvoor kunt u op het terrein zelf kopen.


Militaria Markt

Militracks is niet alleen dé plek om historische voertuigen te zien, maar ook om voertuigonderdelen, WO2-militaria of geschiedenisboeken te kopen. De markt is beide dagen open van 09.00 tot 17.00 uur. Voor bezoekers is toegang tot de markt inbegrepen in de entreeprijs.


Tickets

Entreekaarten zijn vooraf online te bestellen of, als er nog over zijn, zullen aan de kassa te koop zijn op de dag zelf. En mocht Militracks uitverkocht zijn, dan melden we dat ook hier op de website. Voor meer informatie kunt u bellen naar 0478-641250 of een email sturen naar info@militracks.nl.

Momenten

14  zaterdag 14 mei 2022 om 09.00 uur
15  zondag 15 mei 2022 de hele dag

Website en social links

www.oorlogsmuseum.nl

Adres

Oorlogsmuseum Overloon

Museumpark 1

5825 AM Overloon