Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Lucky Luuk Meneer Monster

Een theaterknaller vol fysieke humor en handgemaakte special effects


De makers van o.a. De Gruffalo en De Waanzinnige Boomhut komen nu met een knaller van een voorstelling geïnspireerd op de bekende stripreeks Lucky Luke.


In LUCKY LUUK verdwijnt Meneer Monster langzaam in het wilde westen. Vanuit een magische miniatuurwereld banen de drie stoere kolder powboys zich een weg door hun verbeelding.


Een fysieke actie comedy omlijst door meerstemmige westernmuziek, vol met handgemaakte special effects.


Een lage landen western als ode aan het dagdromen en de rijke verbeeldingskracht van spelende kinderen. Een voorstelling om dorst van te krijgen.


Meneer Monster is winnaar van de Zapp Theaterprijs en een VSCD Zilveren Krekel in 2018.


  • Leeftijd: familievoorstelling vanaf 4 jaar
  • Duur: 50 minuten
  • Spel: Olaf van de Ven, Chris Koopman en Christiaan Bloem
  • Decor: Jan Willem van der Schoot
  • Special effects: Arjan van Drunen
  • Kostuums: Tessa Verbei
  • Beeld: Huff&Reuter
  • Foto’s: Félice Hofhuizen


Over Meneer Monster

Meneer Monster is een stoer, fris en eigenzinnig jeugdtheatercollectief dat internationale jeugd-bestsellers bewerkt tot volwassen jeugdvoorstellingen. Het collectief maakt cartoonesk actietheater dat bulkt van de energie en producties die zich kenmerken door hun oprechte toon en toegankelijkheid. Met De Waanzinnige Boomhut van 13 verdiepingen wonnen ze in 2018 de Zapp Theaterprijs en een VSCD Zilveren Krekel. Meneer Monster vierde in 2019 zijn vijfjarig jubileum met de Monster Mania. Meneer Monster is bekend van de voorstellingen Over de kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft, De Gruffalo, Fantastische Meneer Vos, De Waanzinnige Boomhut van 13 Verdiepingen en Rovers. In September 2020 komt Meneer Monster met zijn eerste grote zaal productie in samenwerking met Bos Theaterproducties: De Waanzinnige Boomhut van 52 Verdiepingen. Meneer Monster is in 2014 opgericht door Chris Koopman, Olaf van de Ven en Christiaan Bloem.

Datum

27  zondag 27 maart 2022 om 14.00 uur

Website en social links

www.deweijer.nl

Adres

De Weijer

De Raetsingel 1

5831 KC Boxmeer