Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Zomerse Koopzondag Boxmeer

Op zondag 13 Juni is het weer tijd voor een gezellige Koopzondag in Boxmeer. Waar de winkels zonder afspraak bezocht kunnen worden en de terrasjes eindelijke weer open mogen. Meer hebben we eigenlijk niet nodig om het gezellig te hebben.


Veilig op weg

Hoewel er niet veel nodig is om het leuk te hebben in het toch al gezellige Boxmeer, hebben de ondernemers en de gemeente wel wat extra’s te bieden. Namelijk een educatief initiatief dat is ontstaan tijdens het organiseren van de Koopzondag van Veilig Boxmeer. Het betrekken van de organisaties van Team Alert en Attacom.


TeamAlert

De medewerkers van Team Alert komen met een scootersimulator. Naar aanleiding van een ritje in de simulator gaan de bevlogen medewerkers van TeamAlert in gesprek met de chauffeur. Was je snel

afgeleid? Heb jij een ijzersterke focus? Wat zijn jouw scooterskills? Een mooie inkijkje om bewust te worden van het verkeer en jouw gedrag hierin.


Attacom

Attacom bedacht de verkeersveiligheidscampagne ‘Mobiel zonder Mobiel’ waarbinnen mensen de boodschap krijgen dat sociale media niet in het verkeer thuishoren. We weten het allemaal wel,

maar we doen het toch nog steeds te veel. Even snel een appje in de auto, een fotootje op de scooter, of dat ene belangrijke berichtje lezen op de fiets. Een groot deel van de ongelukken en bijna-

ongelukken zijn het gevolg van het gebruik van het mobieltje in het verkeer Ontzettend gevaarlijk dus. Attacom maakt ons hier deze dag op een leuke, luchtige manier bewust van.


Kortom; om lekker te shoppen, gezellig een terrasje te pikken, struinen door het koopcentrum, maar ook voor een stukje bewustwording kom je op zondag 13 juni naar Boxmeer.


Datum

13  zondag 13 juni 2021 om 12.00 uur

Website en social links

www.centrumboxmeer.nl

Adres

Centrum Boxmeer

Kloostertuin

5831 JJ Boxmeer