Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Droombaanspel

Op zoek naar je ideale baan met het Droombaanspel

Op donderdag 25 maart organiseert BiblioPlus in samenwerking met JobOn, de landelijke community voor werkzoekenden, een online bijeenkomst  van 10.00 tot 12.00 uur met als thema: Droombaanspel. Speel je mee?


Verandering in je werk of leven komt niet door te wachten op de juiste kans. Door het ondernemen van actie en het zetten van stappen kom je erachter wat voor werk jij zoekt en op welke manier jij waarde wil toevoegen. Dit hoeft niet zwaar te zijn en het kan op een leuke en interactieve manier. Ga tijdens het droombaanspel samen met ons op zoek naar wat jouw ideale baan is en wat jij zelf kunt doen om je droombaan te vinden. Wat wilde je worden toen je klein was? Hoe ziet je droombaan eruit? Wie zou kunnen helpen om de eerste stap te zetten naar je droombaan? We gebruiken de kennis van de groep en gaan samen op expeditie naar de vragen en antwoorden die jij hebt.

Het spel bestaat uit 6 stappen waarbij je in gesprek gaat met de andere deelnemers die net als jij in-between-jobs zijn. Speel je mee? Deelname is gratis.


De bijeenkomst vindt plaats via Zoom. Uiterlijk een half uur voor aanvang ontvang je de aanmeldlink naar de online omgeving.


Vóór 25 maart aanmelden

Datum

25  donderdag 25 maart 2021 om 10.00 uur

Website en social links

biblioplus.op-shop.nl

Adres

BiblioPlus

Raetsingel 1

5831 JJ Boxmeer