Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Workshop via Berlin

De Weijer biedt in samenwerking met via Berlin een mooie online workshop. Het gezelschap was druk bezig met 'Instant Loneliness", een voorstelling die juist nu zoveel troost had kunnen bieden. Via Berlin wil graag blijven inspireren en voor de komende maanden ontwikkelt zij een prachtig online programma met veel verschillende ingrediënten. 


De aftrap bestaat uit drie workshops Spoken Word (teksten en gedichten schrijven en voordragen), verzorgd door de artistiek leider van Via Berlin, Dagmar Slagmolen, en voormalig Nederlands Kampioen Poetry Slam, Najiba Abdellaoui. Tijdens de workshop schrijf je aan de hand van een aantal creatieve schrijfoefeningen teksten en gedichten rondom het thema eenzaamheid. Aan het einde van de workshop volgt een ‘open mic’, waarbij wie wil zijn/haar teksten voor kan dragen aan de rest van de deelnemers. Dagmar en Najiba reflecteren met jullie op de teksten en geven desgewenst tips over hoe je in het voordragen van je teksten muziek in de woorden kan vinden en hoe je de emotie of de boodschap uit je tekst het beste naar voren kan laten komen. De teksten die uit de workshops voortkomen worden gebundeld en als dichtbundel uitgegeven.


WO27JAN ONLINE WORKSHOP SPOKEN WORD 19:00 uur

DI02FEB    ONLINE WORKSHOP SPOKEN WORD 19:00 uur

DO04FEB  ONLINE WORKSHOP SPOKEN WORD 19:00 uur


Bij het kopen van een ticket geef je akkoord op het delen van je contactgegevens met Via Berlin, zodat zij contact met je op kunnen nemen voor meer informatie en de link naar de workshop. Voor vragen kun je een e-mail sturen naar juliska@viaberlin.nl.


Momenten

27  woensdag 27 januari 2021 om 19.00 uur
2  dinsdag 02 februari 2021 om 19.00 uur
4  donderdag 04 februari 2021 om 19.00 uur

Adres

De Weijer

Raetsingel 1

5831 JJ Boxmeer

advertentie