Claudia y Manito bij Kloosterhuis

Na het succes van 2018 in onze kapel, en een uitverkochte Mariakapel te Holthees eerder dit jaar, komen Claudia y Manito opnieuw naar Sambeek. Zij brengen een gepassioneerd programma genaamd ‘Arpamor’, bestaande uit een verfijnde selectie van muziek en Spaanstalige liederen uit het Latijns-Amerikaanse continent, voornamelijk akoestisch, en met flink wat flamencogitaar temperament.

 

Claudia speelt de instrumentale stukken op de Paraguayaanse Harp, een Zuid Amerikaanse variant op de klassieke harp. Op dit prachtige instrument speelt zij melancholische zamba’s, ritmische tango’s en stukken uit Paraguay en Venezuela. Een aantal van deze nummers kent men ook van Los Paraguayos. De gezongen stukken zijn met gitaarbegeleiding.


Entree: € 8,00

Reserveer op: info@hetkloosterhuis.nl (verplicht)De concerten in Het Kloosterhuis kunnen op een veilige manier plaatsvinden, met inachtneming van de RIVM richtlijnen rondom het dan geldende Corona beleid. Na reservering op bovenstaand e-mailadres bent u zeer welkom in de kapel van Het Kloosterhuis in Sambeek.

Datum

29  zondag 29 november 2020 om 15.45 uur

Website en social links

www.claudiaymanito.nl

Adres

Kloosterhuis Sambeek

Grotestraat 71

5836 AC Sambeek

advertentie