Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Van Neerven SportQuiz

Met elkaar sporten en spelen hoort er gelukkig weer bij. Om alles weer een beetje op gang te krijgen in "samen lekker bezig zijn", organiseert Van Neerven een online SportQuiz. Vanuit de studio in onze winkel. We streamen onszelf naar je toe.


Het werkt eenvoudig: sport je liever individueel? Dan doe je lekker vanuit huis mee. Ben je meer een teamplayer? Formeer dan een groepje sportvrienden en ga samen de strijd aan bij deze SportQuiz. Bijvoorbeeld in je kantine, clubhuis of ergens buiten op een terras.


Je hebt slechts een paar dingen nodig:

- Een TV of laptop met een YouTube verbinding, zodat je de liveuitzending van de SportQuiz kunt zien. Met quizmaster Harold Siebers en zijn sidekick Maurice van Neerven speel je dan mee. Zij stellen de vragen, die over alle soorten sporten gaan en uit de afgelopen 6 decennia.

- Een tweede scherm of telefoon, waarmee je je antwoorden door kunt geven. Individueel of als team.

- Jezelf! Met een goed humeur, een drankje en een hapje en een gezonde dosis fanatisme, maar dat zit bij de meeste sporters wel goed.


Aanmelden is niet nodig. Iedereen kan meedoen door die avond in te loggen op ons YouTube kanaal. Hoe het verder werkt wordt dan uitgelegd.

Datum

11  zaterdag 11 juli 2020 om 20.00 uur

Website en social links

Adres

Van Neerven

D'n Entrepot 5

5831 DE Boxmeer

advertentie