Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Muziekcafé Fuse bij de Weijer Boxmeer

Terug in het Muziekcafé: FUSE! Bekend als huisband van Podium Witteman. Met hun uiteenlopende achtergronden in klassiek, jazz, pop en improvisatie heeft het zestal zich zwaar bewezen en inmiddels een ijzersterke livereputatie. Denk Bartók, Zappa, Tom Trapp, Ellington of Coltrane. Denk strijkkwartet, contrabas en percussie.


Fuse neemt je in no-time mee in hun muzikale wereld waarvan je achteraf pas weet dat je er behoefte aan had. Het vonkt, het prikkelt en het schuurt bij deze topformatie met hun eigenwijze geluid.

Fuse speelde zich definitief in de spotlights als huisband van tv-programma Podium Witteman, maar minder bekend is de route die ze sinds 2012 hebben afgelegd: honderden optredens, van krappe clubs en serene kerken, tot festivalweides en concertgebouwen. De uren op het podium, onder de televisielampen en experimenterend in het repetitiehok - het zit allemaal ingesleten in het DNA van Fuse en maakt ze live zeer aanstekelijk. Vanaf het podium neemt Fuse het publiek mee in een wereld waarin je sporen vindt van klassieke muziek, jazz, volksmuziek, minimal music en improvisaties die van elk optreden een unieke ervaring maken.


Met muziek van o.a Maurice Ravel, Nils Frahm, Manuel de Falla, Miles Davis en Simeon Ten Holt.

Datum

27  donderdag 27 februari 2020 om 20.15 uur

Website en social links

www.deweijer.nl

Adres

De Weijer

De Raetsingel 1

5831 JJ Boxmeer