Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Breincollege over Hersenletsel en de gevolgen

Op dinsdag 11 februari vindt in Bibliotheek Boxmeer een lezing plaats over hersenletsel en de gevolgen daarvan. Deze wordt verzorgd door Jac van der Goor van de Hersenstichting. De lezing is toegankelijk voor iedereen. 


De hersenen regelen ons gedrag en onze persoonlijkheid. Als door een hersenaandoening schade ontstaat in de hersenen, kan dat grote impact hebben. Niet alleen op de getroffene, maar ook op zijn of haar omgeving. De lezing ‘Hersenletsel en de gevolgen’ gaat over de oorzaken van hersenletsel, zoals beroerte en traumatisch hersenletsel (bijvoorbeeld na een ongeluk). Vervolgens worden de gevolgen en de impact op het dagelijkse leven toegelicht en krijg je tips hoe om te gaan met deze veranderingen.

De lezing begint om 20.00 uur. De toegang is gratis voor leden. Niet leden betalen €2,50. Vooraf aanmelden is wenselijk. Dit kan via de site of aan de balie van één van de bibliotheekvestigingen.

Dit breincollege organiseert BiblioPlus vanuit het Geheugenhuis: dé ontmoetingsplek in de bibliotheek met materialen en activiteiten rondom het brein.Datum

11  dinsdag 11 februari 2020 om 20.00 uur

Website en social links

www.biblioplus.nl

Adres

Bibliotheek

De Raetsingel 1

5831 JJ Boxmeer