Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

De Wolf en de zeven geitjes bij de Weijer

Na het succes van Peter en De Wolf komt dit te gekke gezelschap met een nieuwe voorstelling!

Gijs en zijn muziekvrienden Japke en Ronald steken het sprookjeDe wolf en de zeven geitjes van de gebroeders Grimm in een swingend nieuw jasje. In deze vrolijke familievoorstelling gaat voor kinderen gecomponeerde klassieke muziek (van onder andere Beethoven en Debussy), hand in hand met door het trio nieuw geschreven kinderliedjes.


De wolf en de zeven geitjes vertelt het sprookje over een moedergeit die haar kinderen waarschuwt de deur voor niemand open te doen, omdat de boze wolf in het bos loopt. Maar wanneer moeder van huis vertrekt, ziet de wolf zijn kans schoon. Hij haalt allerlei trucs uit de kast om tóch bij de geitjes te komen. Lukt het de geitjes om de wolf buiten de deur te houden? 


Leuk voor iedereen vanaf 3 jaar! 

Gijs van Rhijn won in 2011 het Leids Cabaret Festival. De jury hing aan zijn lippen vanwege zijn sterke mimiek en dynamiek in zijn verhalen. Mede door zijn jarenlange ervaring in het onderwijs weet hij kinderen moeiteloos mee te krij- gen naar de mooiste sprookjeswerelden. Japke Hartog is een veelzijdig en bevlogen zangeres en pianiste. Als muzikaal-leidster is ze al lang betrokken bij projecten met kinderen en jongeren. Ronald Jonker is een gepassioneerd muzikant en erg betrokken bij alles wat hij doet. Hij speelde in diverse bands en is basgitaarleraar voor groot en klein. 

Datum

2  zondag 02 februari 2020 om 14.00 uur

Website en social links

www.deweijer.nl

Adres

De Weijer

De Raetsingel 1

5831 JJ Boxmeer

advertentie