Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Poëziemiddag in Bibliotheek Boxmeer

Het motto van de Poëzieweek 2020 is ‘De toekomst begint nu!’. Niet alleen met de reuzensprongen van een revolutie, maar ook met de schuchtere pasjes van een peuter die voor het eerst rechtop staat, een kind dat voor het eerst alleen naar school fietst. De eerste kus. De eerste job. Poëzie is er voor elke stap die je zet in een steeds grotere wereld. De dichter begeleidt je met zijn woorden bij elke nieuwe droom.

De Poëzieweek gaat in Nederland en Vlaanderen van start met Gedichtendag op donderdag 30 januari. In de Boxmeerse bibliotheken komt die dag poëzie tot leven en kunnen bezoekers zich door aansprekende gedichten laten raken.



Poëziemiddag in Bibliotheek Boxmeer

De Boxmeerse dichter (of woordenverzamelaar, zoals hij zichzelf noemt) John van Raaij is te gast en brengt enkele van zijn bij het thema passende gedichten ten gehore, o.a. uit zijn bundel MOEZIDEN. Ook worden bezoekers van harte uitgenodigd een gedicht voor te (laten) lezen dat zij zelf bijzonder vinden. Zo kleuren allerlei mooie gedichten deze middag. Deelnemen is gratis. Vooraf aanmelden aan de balie van de bibliotheek of via de website wordt op prijs gesteld.


Poëziemiddag , 30 januari 14.30 uur, Bibliotheek Boxmeer, De Raetsingel 1

Datum

30  donderdag 30 januari 2020 om 14.30 uur

Website en social links

www.biblioplus.nl

Adres

BiblioPlus

De Raetsingel 1

5831 JJ Boxmeer