Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Coppis & Cruijsen ATB-toertocht Overloon

Toerklub Overloon organiseert op zondag 19 januari 2020 de spectaculaire Coppis & Cruijsen ATB-toertocht. We hebben afstanden van 35, 45 en 55 km. Dit geeft de fanatieke, en ook de beginnende ATB-er de mogelijkheid om zijn of haar grenzen te verkennen. Uiteraard zal de vaste ATB route van Overloon het hart vormen van deze tocht afgewisseld met vele andere uitdagende paden.   


De pauzeplaats is bij Loonbedrijf Hubers. De route sluit af met het wedstrijd-parcours van de Toma Cycles cup! Dit zwaar en technisch rondje zal geheel door het museumpark lopen, hier kan men nog het onderste uit de kan halen!


De startplaats is bij eetcafé en pannenkoekenhuis “Museumzicht” aan het Museumplein in Overloon. De fietser kan hier na afloop gebruik maken van een afspuitplaats voor de fiets. Er kan gestart worden tussen 9.00 en 10.00. Het inschrijfgeld bedraagt € 5,-. NTFU- en KNWU-leden en jongeren tot en met 18 jaar ontvangen € 1,- korting. In verband met de veiligheid van onze deelnemers zal de vaste ATB-route die dag tot 14:00 afgesloten zijn voor niet-deelnemers.

Datum

19  zondag 19 januari 2020 om 09.00 uur

Website en social links

www.toerklub.nl

Adres

Museumzicht

Museumpark 5A

5825 AM Overloon

advertentie