Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Liederen- en Klankschalenconcert 't Helder

Paul Vens en Herman Verheijen zullen op de 2e Kerstdag een sfeervol concert gaan geven in t Helder te Overloon. Naast instrumentale stukken, liederen zullen zeker ook de verstillende Tibetaanse klankschalen gaan klinken tijdens het concert. Tibetaanse klankschalen zijn een vast onderdeel geworden van hun concerten. Deze lang doorklinkende trillingen hebben een bijzonder aangenaam en ontspannend effect op de luisteraar. De muziek van Paul & Herman creëert een speciale sfeer, een ruimtelijkheid, waarin stilte een plaats heeft. Het belooft een warmhartig, en sfeervol concert te worden. 

En...Paul en Herman zullen een verhaal voorlezen uit de nieuwe verhalenbundel “De Kastanjeboom Verhalen” van Paul, waarin passende verhalen over de verschillende seizoenen en dus ook de wintertijd zijn opgenomen.

Ook is er een marktkraam van Ainyahita, met zelfgemaakte heerlijke chocolades en met een selectie mooie handgemaakte spullen uit de Bronlaak Winkel. Voor iedere bezoeker is er een verrassing in de vorm van een heerlijke tractatie!

Op de website van Paul kun je lezen over zijn werk, je kunt zijn schilderijen bekijken, en zijn muziek bestellen/beluisteren.

Entree: € 12,50 inclusief thee en traktatie. Je bent welkom vanaf 14.30 uur. Info/aanmelden via 0478-641404 / 06-27007511

Of e-mail: t-helder@ziggo.nl


Datum

26  donderdag 26 december 2019 om 15.00 uur

Website en social links

www.paulvens.nl

Adres

Ontmoetingspunt ’t Helder

Helderseweg 31

5825 CE Overloon

advertentie