Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Vierlingsbeekse Kerst Sing Along

De muzikanten en koren zijn druk aan het repeteren. Met een team van vrijwilligers wordt de kerk gepoetst. En er wordt hard gewerkt aan een mooie aankleding. Kortom, de voorbereidingen van de Kerst Sing Along in Vierlingsbeek zijn in volle gang. 

De Kerst Sing Along was een nieuwe gebeurtenis in het dorp in 2017. Maar dat heeft de mensen er niet van weerhouden om te komen. Toen de deuren van de Laurentiuskerk open gingen, zaten de banken al snel vol. En na een uurtje vol muzikanten van eigen bodem had iedereen de bekende kerstliedjes meegezongen. Dit jaar vindt al weer de derde editie plaats. Gelukkig kennen Vierlingsbeek en Groeningen voldoende muziek- en zanggroepen om weer een mooi programma te maken. Het thema dit jaar lijkt wel “jong en oud”. Want alle leeftijden staan dit jaar op het podium. De liedjes zullen gemakkelijk in het oor liggen. Het zijn echte meezingers van alle tijden. De nieuwe kerstklassiekers uit de afgelopen decennia en kerkklassiekers die de al eeuwen gezongen zijn. 

Na afloop zal de omgeving van de kerk mooi versierd zijn, met echte winterse hapjes en drankjes. Het wordt dus duimen voor droog weer. 

Kom erbij en begin de kerst op een vrolijke en gezellige wijze! Beleef deze nieuwe traditie mee. 

Maandag 23 december om 18.30 uur in de Laurentiuskerk. Bij het verlaten van de kerk houden we een vrijblijvende collecte om de onkosten van de bijeenkomst te bekostigen. Graag tot dan, 

Het Kerst Sing Along Comité 

P.S: Volg ons op facebook Kerst Sing Along Vierlingsbeek


Datum

23  maandag 23 december 2019 om 18.30 uur

Website en social links

Adres

Laurentiuskerk

Pastoor Jansenstraat 2

5821 AZ Vierlingsbeek

advertentie