Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Kerstkoopzondag met musicale klanken van de Boxmeersche harmonie en fun met de Santa run voor het goede doel!

Centrum Boxmeer pakt ook tijdens de Kerstkoopzondag van 22 december uit. Het centrum hult zich in winterse sferen, compleet met sneeuw, de kerstman én de Winterkoningin.Heerlijk Kerstshoppen uit het rijke aanbod dat het Boxmeerse winkelhart te bieden heeft, op tijd genieten van een warme kop chocomel of een glühweintje in één van de horecagelegenheden en tevens genieten van prachtige Kerstklanken. Dat dat kan allemaal op 22 december tijdens de Kerstkoopzondag in Boxmeer.

De Boxmeersche Harmonie zal in een zogenaamde ‘dome’, een Kerstconcert verzorgen op het Wilhelminaplein, in hartje Boxmeer. Het jeugdorkest bijt het spits af en zal vervolgens hun Kerstrepertoire ten gehore brengen. 

Popkoor C’est la Vie uit Rijkevoort zal iedereen muzikaal in kerststemming brengen. Musicalschool Etoile heeft een spectaculaire show ingestudeerd van zowel zang als dans. 10 Dance heeft weer een spectaculaire dans in gestudeerd en zal u hiermee verrassen door het hele centrum.

Dit jaar wordt ook voor de eerste keer in samenwerking met de Rotaryclub Cuijk-Maaskant een Santa Run georganiseerd. De Rotary Santa Run; een fun run waarbij de deelnemers, verkleed als kerstman, een parcours lopen voor het goede doel. Het goede doel van dit jaar is de stichting sneeuwbal. Meedoen? Schrijf je dan in via: de link van rotary santa run.

Uiteraard hebben de ondernemers ook weer aan de kinderen gedacht. Ze kunnen onder begeleiding knutselen en de winter koningin zal hen betoveren met haar schoonheid. 

Kortom tijdens deze kerstkoopzondag op 12 december staat het centrum van Boxmeer weer bol van de activiteiten en dat voor jong en oud. De winkels zijn geopend van 12:00 uur tot 17:00 uur!


Datum

22  zondag 22 december 2019 om 12.00 uur

Website en social links

boxmeer.rotarysantarun.nl www.centrumboxmeer.nl

Adres

Centrum Boxmeer

Steenstraat

5831 JJ Boxmeer

advertentie