Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Thijs Kemperink bij Gryphus Vierlingsbeek

Op vrijdag 13 december anstaande vindt er in Gryphus te Vierlingsbeek een cabaretvoorstelling plaats van Thijs Kemperink. In Gryphus speelt hij een try-out van zijn nieuwe avondvullende voorstelling Eerlijk Duurt Het Kortst!.


Thijs Kemperink is een rasechte verhalenverteller. De geboren en getogen Tukker vormt samen met André Manuel en Ernest Beuving het gezelschap Goeie Tukkers Zijn Geen Motherfuckers en maakt met zijn soloprogramma’s steeds meer naam buiten het oosten van Nederland. Met zijn authentieke persoonlijkheid en alledaagse thema’s verpakt in grappen en verhalen overtuigt hij stad voor stad, dorp voor dorp. 


Inmiddels is Kemperink toe aan zijn vijfde programma Eerlijk Duurt Het Kortst! Thijs weet eindelijk wat hij wil: eerlijk zijn! Een eerlijke prijs betalen, een eerlijke mening hebben en eerlijk zijn naar zichzelf en anderen. Kan je liefhebben, een relatie aangaan of de avond gezellig houden als je altijd eerlijk bent? Is liegen niet veel beter soms? Brengt dat je niet veel verder?

Is de auto van de buurman wel zo mooi als hij tegen hem zei? Of de kleding van zijn zus? Als Thijs echt eerlijk is, dan is zijn vrouw… Thijs twijfelt. Gaat hij de hele avond eerlijk zijn of wordt het een ode aan de leugen? Liegen is leuker, maar eerlijk duurt het langst. Eén ding is zeker niet gelogen: Thijs is oprecht blij dat je deze avond samen met hem komt beleven. Eerlijk waar!


Gryphus is geopend vanaf 20.30 uur. Het optreden van Thijs Kemperink begint om 21.00 uur. Voor deze voorstelling zijn kaarten à 12,50 euro telefonisch te reserveren via 0478.631802 of 0478.630508. Reserveren via internet is mogelijk via de website van Gryphus. Bezoekers die jonger zijn dan 20 jaar kunnen op vertoon van een geldig legitimatiebewijs een korting krijgen op de entreeprijs van 3,00 euro.Datum

13  vrijdag 13 december 2019 om 20.30 uur

Website en social links

www.gryphus.nl

Adres

Gryphus

Grotestraat 18A

5821 AE Vierlingsbeek

advertentie