Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Open huis Fung Loy Kok Taoist Tai Chi

Fung Loy Kok Taoist Tai Chi start in Boxmeer met een nieuwe beginnerscursus Taoist Tai ChiTM kunsten. Kom langs tijdens ons Open Huis met gratis proefles op woensdag 13 november in gymzaal De Weijerwereld, Weijerstraat 2 van 19:30 tot 21:30 uur. De lessen worden wekelijks gegeven.


Tijdens de cursus wordt kennis gemaakt met de vorm en wordt de basis gelegd voor de verdere ontwikkeling van de tai chi. De rustig uitgevoerde, zachte bewegingen zijn voor iedereen geschikt. Doe mee met een proefles en ontdek op wat voor manier deze eeuwenoude Chinese bewegingskunst de gezondheid kan helpen.


Beoefening van Taoist Tai ChiTM kunsten geeft rust en maakt het lichaam sterk en flexibel. Het begint met het volgen van het voorbeeld van de instructeur en al snel zijn interne effecten merkbaar op spieren, pezen, botten en organen. Het is een manier van bewegen die stilte en balans brengt en het lichaam aanzet tot natuurlijk herstel.


Fung Loy Kok Taoist Tai Chi geeft les op 30 locaties in Nederland en is wereldwijd actief in 26 landen. Iedere deelnemer is welkom in alle leslocaties. Dit geeft de mogelijkheid om meerdere keren per week te oefenen.


Kijk op de website voor de lestijden en –dagen van alle locaties in Nederland.

Datum

13  woensdag 13 november 2019 om 19.30 uur

Website en social links

www.taoist.nl

Adres

Fung Loy Kok Taoist Tai Chi

Weijerstraat 2

5831 JV Boxmeer

advertentie