Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Boxmeerse Breidag

De Boxmeerse breiclub ‘De Grijze pennen’ van Bibliotheek Madeleine organiseert op donderdag 10 oktober de eerste Boxmeerse Breidag. Iedereen is dan van harte welkom om mee te breien en aan te haken. Zelf wol en breipennen meenemen is fijn maar hoeft niet. Ter plekke is ook breimateriaal aanwezig om mee te doen.


De Grijze Pennen

Breiclub de Grijze Pennen is een enthousiaste groep dames die wekelijks op de donderdagochtend samenkomt in Bibliotheek Madeleine. Zij maken allerlei creaties, ook voor een project in Roemenië. De Grijze pennen organiseren de Boxmeerse breidag in het kader van de Week tegen de Eenzaamheid. Daar doet de breiclub graag aan mee want eenzaamheid is nu eenmaal niet bestand tegen samen breien. 


Iedereen is op 10 oktober van 9.30 – 11.30 uur en 13.30 en 16.00 uur welkom om mee te komen breien. Denkt u trouwens dat breien alleen iets is voor oude oma's? Kijk dan de catwalks maar even na of zoek op Vogue Knitting, want breien is hip & happening, op elke leeftijd, onder mannen en vrouwen.Heeft u trouwens nog ergens ongebruikte wol of breipennen liggen? De Grijze pennen kunnen het materiaal nog steeds goed gebruiken. U kunt dit breimateriaal inleveren in de speciale brei-ton in Bibliotheek Madeleine, Velgertstraat 1.

Eerste Boxmerse Breidag, donderdag 10 oktober 2019, Bibliotheek Madeleine, Velgertstraat 1, Boxmeer. Deelname is gratis.


Datum

10  donderdag 10 oktober 2019 om 09.30 uur

Adres

Madeleine

Velgertstraat 1

5831 LL Boxmeer

advertentie