Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Spring Peutercentrum kinderkleding en speelgoedbeurs

Winterbeurs tweedehands kinderkleding


Op zondag 6 oktober 2019 organiseert Peutercentrum spring ‘t Mölleke te Boxmeer een kinderkleding (winter) & speelgoedbeurs. De beurs vindt plaats op locatie ’t Bolwerk in Boxmeer van 10.00 tot 11.30 uur. Entree is gratis.

Iedereen kan op dinsdag 24 september, woensdag 25 september en woensdag 2 oktober tussen 19.00 en 20.30 uur WINTERkleding (maat 86 t/m 146) en speelgoed inbrengen. De oudercommissie probeert uw inbreng tijdens de beurs te verkopen. De prijs van de spullen wordt bepaald aan de hand van een lijst, waarbij rekening wordt gehouden met merk, kwaliteit en staat van het item.

De helft van de opbrengst van de beurs gaat naar het peutercentrum, de andere helft is voor de inbrenger van de kleding en het speelgoed. Niet verkochte kleding en speelgoed kan na de beurs weer worden opgehaald. Deze spullen kunnen ook gedoneerd worden. Ze komen dan ten goede aan een goed doel, dat door de oudercommissie gekozen is. Schoenen, sokken, ondergoed, zomerkleding en kleding of speelgoed dat stuk is, wordt niet ingenomen. Waterschoenen en laarzen worden wel ingenomen.

We hopen u te zien bij één van de inbrengavonden en tweedehands kinderkleding & speelgoedbeurs.

Voor meer informatie kijk op de website of mail naar kledingbeurs.psz@gmail.com.

Datum

6  zondag 06 oktober 2019 om 10.00 uur

Website en social links

kledingbeursboxmeer.jimdo.com

Adres

Spring Peuterspeelzalen

Stationsweg 42a

5831 CR Boxmeer

advertentie