Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

75 jaar bevrijding in Vortum-Mullem

Komend najaar is het 75 jaar geleden dat Vortum-Mullem bevrijd werd door de geallieerden. Een moment wat we niet zomaar voorbij kunnen laten gaan. In de gehele gemeente Boxmeer zullen er komend najaar en voorjaar allerlei activiteiten zijn. In Vortum-Mullem vieren we dat op 6 Oktober.


De dag zal omstreeks 10:30 starten met een inleiding van Tonnie Ebben uit Groeningen. Als eigenaar van het museum "van Postzegel tot Tank" zal hij van alles vertellen over de bevrijding van Vortum-Mullem.


Om 12 uur is er een grote dorpsbrunch, waar iedereen, jong en oud aan mee kan doen. De kosten hiervoor bedragen 9 euro voor volwassenen en 4.50 voor kinderen tot 12 jaar.


Na de brunch zal er gestart worden met de dorpsquiz, hier mag ook iedereen aan mee doen. (minimaal 2 personen, richtlijn 6-8 Personen) omstreeks 13:30 zijn bij Knillus de quizboeken af te halen. Deze mogen tot 17:00 ingeleverd worden. Deelname aan de quiz is gratis, er zijn mooie prijzen te winnen. Er is een speciaal kinderprogamma deze zullen opzoek gaan naar de amulet van Libertas een spannende speurtocht door en rondom Vortum-mullem. Omstreeks 19:30 zal de prijsuitreiking zijn. Er is een mogelijkheid om wat te eten bij Knillus. Geef je team op!

Datum

6  zondag 06 oktober 2019 om 10.00 uur

Website en social links

Adres

Knillus

Sint Corneliusstraat 16

5827 AL Vortum-Mullem

advertentie