Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Studiekring bij Biblioplus

Wilt u als 50-plusser breed geïnteresseerd blijven? Of naast dan wel na een actieve baan nieuwe mensen leren kennen? Dan is een Studiekring een ideale ontmoetingsplek.In samenwerking met Sociom organiseert BiblioPlus informatiebijeenkomsten waarop u kunt horen wat een studiekring inhoudt en waarom deelname zo leuk en nuttig is.

Ontmoeten, ervaringen delen en nieuws ontdekken Een studiekring komt éénmaal per twee weken bij elkaar en een bijeenkomst duurt ongeveer twee uur. Aan de orde komen alle mogelijke, zelf gekozen onderwerpen. Die kunnen betrekking hebben op de actualiteit, op eigen hobby's en interesses of opgedane kennis en ervaring, die je met anderen wilt delen.


Vaak ontstaan er binnen een studiekring hechte vriendschappen die jarenlang kunnen blijven bestaan. Een fysieke beperking is geen belemmering om mee te doen. Meer informatie kunt u vinden op de website.


De koffie en thee staan klaar en we hopen u dan te zien. Kent u andere senioren die mogelijk ook geïnteresseerd zijn, neem die dan vooral mee. Vooraf aanmelden voor de informatiebijeenkomst wordt op prijs gesteld. Dit kan via de website, via info@sociom.nl of 0485-700500

Datum

1  dinsdag 01 oktober 2019 om 10.30 uur

Website en social links

www.biblioplus.nl www.studiekringen50plus.nl

Adres

Biblioplus

De Raetsingel 1

5831 JJ Boxmeer

advertentie