Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Dubbelconcert Toff en Voix Là in Kloosterhuis

Accordeonorkest Toff Op-maat, Toff Ensemble en gemengd koor Voix Là. Alle registers gaan open tijdens een uniek koffieconcert op zondag 29 september in Het Kloosterhuis in Sambeek. 


De accordeon en de stem staan centraal tijdens het ochtendconcert. Toff Op-maat is met zijn 14 leden hét accordeonorkest in de Maasregio, het kleinere Toff Ensemble (6 leden) is vorig jaar ontstaan vanuit het orkest. Beiden staan onder muzikale leiding van Maria Centen-Ebben. 

De accordeon is al lang niet meer het instrument voor feesten en partijen alléén. Filmmuziek, musicals, volksmuziek, pop, rock of Latijns-Amerikaans (denk aan Astor Piazzolla)… de accordeon voelt zich overal thuis. Dat willen de twee gezelschappen van Toff laten horen aan de hand van een verrassende keuze uit het repertoire. 


Voix Là

Verrassingen zijn er ook bij Voix Là volop. Het koor uit Beugen (20 leden) neemt het publiek mee op een wonderlijke reis door allerlei genres met liedjes in diverse talen. Folk, pop, licht-klassiek, reggae of close harmony… Voix Là opent na elk lied een deur naar een andere wereld. 

Muzikaal leider Wilbert Friederichs dirigeert het koor niet alleen, hij componeert zelf ook Nederlandstalige kleinkunst en zorgt voor originele arrangementen met de nodige kwinkslagen. Voix Là brengt liedjes uit het succesvolle programma Zeewier en Fluitenkruid én gloednieuwe nummers die in Sambeek hun première beleven.


Info

Het concert vindt plaats op zondag 29 september om 11.00 uur in Het Kloosterhuis in Sambeek. De toegang is gratis, maar een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt! Kijk voor meer informatie op de websites.


Datum

29  zondag 29 september 2019 om 11.00 uur

Website en social links

www.toffmuziekpraktijk.nl www.voixlabeugen.nl

Adres

Kloosterhuis

Grotestraat 71

5836 AC Sambeek