Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Officiële opening van Gasterij onder de Panne

Gasterij de Panne, de uitbreiding op Groepsaccommodatie De Vilt, gaat officieel geopend worden zondag 22 september tussen 10.00 en 18.00 uur zal Gasterij Onder de Panne aan de Oeffeltseweg 26 in Beugen officieel worden geopend en haar deuren open zetten voor het publiek. Ben je benieuwd kom dan gerust een kijkje nemen, iedereen is van harte welkom!


Daar waar ooit de koeien op stal stonden, wordt tegenwoordig vergaderd en treffen families, vrienden, collega’s en kennissen elkaar voor een reünie, jubileum of een bijzondere gebeurtenis.


Over de Gasterij

De Gasterij heeft natuurgebied De Vilt aan de achterdeur liggen, waar men vanuit de tuin en prachtig uitzicht op heeft. In de boerderij is de authenticiteit behouden terwijl de ruimtes een luxe uitstraling hebben en van alle gemakken zijn voorzien met mooie meubels in een industriële vormgeving met een landelijk tintje. Alle benodigde faciliteiten zijn aanwezig en dat maakt de Gasterij uitermate geschikt voor een onvergetelijk feestje, om te vergaderen, een kookworkshop te volgen, een familie barbecue, een boek te schrijven of als afscheidslocatie. In overleg is er veel mogelijk. Arno en Ellen denken graag met je mee!

Datum

22  zondag 22 september 2019 om 10.00 uur

Website en social links

www.gasterijonderdepanne.nl

Adres

Gasterij onder de Panne

Oeffeltseweg 26

5835 BC Beugen

advertentie