Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Open Atelierroute Kunstkolk Boxmeer

Op 14 en 15 september is de jaarlijkse Open Atelierroute van de ‘Kunstkolk’, het Boxmeerse kunstenaarscollectief van 11.00 tot 17.00 uur. De route wordt geopend met een performance van Marijke van Bergen op vrijdag 13 september om 19.45 uur bij het gemeentehuis in Boxmeer en zal in het teken staan van ‘Toeval’. Bereid U voor op een boeiende en inspirerende voorstelling! Iedereen is welkom!


De route bestaat uit 7 locaties waaronder dit jaar 2 nieuwe ; (Pastoorsbiest in Boxmeer en ‘t Molenhuys in Rijkevoort). De centrale plek van de kunstroute is het gemeentehuis. Hier vind U een overzichtsexpositie ingericht met werken van alle deelnemers van de open atelierroute. Ook vind U hier een gratis routefolder. Kortom: de ideale plek om U te laten inspireren en een route uit te stippelen voor een kunstzinnige dag met een grote diversiteit aan kunst: weefobjecten, ruimtelijke textielkunst, schilderijen, beelden van hout, ijzer, steen en klei, fotowerken, glasobjecten, performancekunst en installaties.


Kunstkolkers en gastkunstenaars hebben speciaal voor deze gelegenheid een kunstwerk gemaakt. Deze bijzondere kunstwerken met het thema ‘Toeval’ zijn in het gemeentehuis te bekijken en voor een klein bedrag ( 25 euro) te koop! Daarmee steunt U de Kunstkolk en heeft U de kans om een uniek kunstwerkje mee naar huis te nemen.


Tijdens de route is er de mogelijkheid om met de kunstenaars in gesprek te gaan over hun werk. Deelnemende kunstenaars zijn: Anna Hoogenbosch, Gijs van Lanen, Guus Verzellenberg, Lianne van den Boogaard, Ben Vollenberg, Anneke Toussaint, Gerrit Bartelink, Anke van Gorp, Carola van Benthum, Mieke van Dijk, Paul van der Geest, Ruth Houkes, Tajddin Özen, Marijke van Bergen, Tjally Dirriwachter, Adriaan van Rossen, Jan van Bergen, Peter Peters, Frank Lindner, Wil Friesen en Ans Houben.


Meer informatie over de open atelierroute 2019 en over de Kunstkolk en haar leden is te vinden op de website.

Momenten

13  vrijdag 13 september 2019 om 19.45 uur
14  zaterdag 14 september 2019 om 11.00 uur
15  zondag 15 september 2019 om 11.00 uur

Website en social links

www.kunstkolk.nl

Adres

Gemeentehuis

Raadhuisplein 1

5831 JX Boxmeer

advertentie