Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Filmavond in Openluchttheater Overloon

Op vrijdag 6 september om 20.30 uur wordt de film 'The World’s fastest Indian' vertoond in Openluchttheater Overloon. 

The World’s Fastest Indian vertelt het verhaal van de Nieuw-Zeelander Burt Munro die in 1920 een Indian Scout motorfiets kocht met als doel de snelste Indian ter wereld te bouwen. Een prachtig verhaal met een hoofdrol voor Anthony Hopkins.


Burt Munro’s leven bestond volledig uit motoren: hij werkte als verkoper, monteur en in zijn vrije tijd racete hij ermee. In 1920 kocht hij een splinternieuwe Indian motorfiets die hij langzaamaan begon te modificeren. Na een bezoek aan de Bonneville Speed Week in Utah wilde Munro koste wat het kost een snelheidsrecord vestigen met zijn Indian. Met een beperkt budget en zelfgemaakte onderdelen keert hij in de jaren zestig terug op de zoutvlakte van Bonneville.


Kaartverkoop

Kaarten kosten € 10,- per stuk en zijn verkrijgbaar bij Plus Verbeeten Overloon, bij restaurant Museumzicht en via de website. Mocht het weer tegenzitten, dan wordt de film gedraaid in ‘de Pit’. Tot slot nog een tip: like ons op Facebook. Regelmatig zijn er acties waarmee je kaartjes kunt winnen! 


Datum

6  vrijdag 06 september 2019 om 20.30 uur

Website en social links

openluchttheateroverloon.nl

Adres

Openluchttheater Overloon

Museumpark 1

5825 AM Overloon

advertentie