Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

De Club van Lelijke Kinderen Openluchttheater4+

De club van lelijke kinderen is het inmiddels bijna klassieke boek van Koos Meinderts, geschreven in 1987, maar nog steeds actueel. In overleg met de auteur is het boek door Rick Hooijberg, regisseur van jeugdtheatergroep de Kersouwe, bewerkt tot theatervoorstelling.


Op een kwade dag gaf generaal Isimo het bevel om alle lelijke kinderen op te pakken. Iedereen praatte erover, maar er gebeurde niets. Het gewone leven ging verder en de mensen begonnen het bevel te vergeten.

Tot op een dag Paul met een vreemd verhaal thuiskwam. Een fotograaf had van het dak van de school een foto van alle leerlingen genomen. Zijn zus wist te vertellen dat een aantal kinderen op de foto met stift waren omcirkeld. Een paar dagen later reed er een bus het schoolplein op en alleen de omcirkelde kinderen mochten mee om een uitstapje te maken.

En daarmee begon voor Paul een groot avontuur…


Kaartverkoop

Kaarten zijn verkrijgbaar via de website, bij Plus Verbeeten Overloon, Restaurant Museumzicht en aan de kassa zolang de voorraad strekt.

Bij slecht weer gaat de voorstelling door in gemeenschapshuis ‘de Pit’ in het centrum van Overloon.


Like het Openluchttheater op Facebook en blijf op de hoogte van leuke acties, het laatste nieuws en foto’s en filmpjes van de voorstellingen.


Entree: € 7,-Datum

7  zondag 07 juli 2019 om 14.30 uur

Website en social links

openluchttheateroverloon.nl

Adres

Openluchttheater Overloon

Museumpark 1

5825 AM Overloon

advertentie