Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Muziek op de Maas

Op zaterdag 29 juni organiseert ZEV (Zanggroep Evergreen Vierlingsbeek) Muziek op de Maas. Muziek op de Maas vindt plaats in de inmiddels vertrouwde maaswei bij de brug over de Molenbeek bij het pontveer.


Toeschouwers kunnen als vanouds genieten van muziek in zeer uiteenlopende stijlen, in een bijzondere en sfeervolle ambiance. Met veel liefde en aandacht is er een prachtig programma samengesteld met smartlappenkoor Van Heure Zinge, harmonie De Herleving, multi-instrumentalist Luuk Lenders, jaren 60-band Tin Soldiers en natuurlijk niet te vergeten ZEV en ZEV-light. Laat u verrassen!


Om 19:30 uur word je bij de entree welkom geheten door de verrassende klanken van Luuk Lenders. Luuk staat bekend om zijn creatieve volksmuziek met bijzondere fluiten, accordeon, shruti box, percussie, mondharmonica, badeendjes, pingpongballen en zelfgemaakte instrumenten. Zijn optredens zijn avontuurlijk en virtuoos, ontroerend en grappig en toveren een glimlach op je gezicht. Een magische ervaring voor jong en oud!


Contact

Daarna wordt het publiek uitgenodigd om zich richting het ponton te begeven, dat speciaal voor Muziek op de Maas ingevaren is. Hier kunt u vanaf 20:00 uur genieten van optredens van Van Heure Zinge, Harmonie de Herleving, ZEV en ZEV-Light. 


Smartlappenkoor Van Heure Zinge is een bijzonder koor en niet alleen vanwege de samenstelling. Een gezelschap van tachtig mannen en vrouwen op één podium maakt op zich al indruk. Het is echter vooral het bijzondere, wat afwijkende repertoire, waarmee VHZ zich onderscheidt van andere smartlappenkoren. VHZ staat onder leiding van Frenk van Aggelen.  


Harmonie de Herleving, opgericht in 1874, is een bloeiende muziekvereniging die midden in de gemeenschap van Vierlingsbeek en Groeningen staat. De harmonie heeft een modern en aansprekend repertoire. Bij Muziek op de Maas zullen de blaasinstrumenten beslist sprookjesachtig klinken over de Maas. 

Het harmonieorkest staat onder leiding van Eric Roefs.


ZEV en ZEV-Light, de organiserende vereniging, kenmerkt zich door een afwisselend zangrepertoire van 4- en 5-stemmige liedjes, herkenbaar en soms onherkenbaar. De 55 zangers en zangeressen staan onder leiding van Nancy Meijer.


Genietend van de klanken van de jaren 60-band Tin Soldiers sluiten we de avond af. Een geweldige band voor iedereen die zin heeft in een ouderwets feestje. Tin Soldiers weten hoe ze een geweldige show moeten neerzetten. Ze spelen natuurlijk de allerbeste nummers uit het meest geliefde tijdperk van de popmuziek; Van Engelse beatmuziek tot Woodstock… Swingende mod-rock van The Kinks en The Who, Amerikaanse West-coast hippie-tunes van Lovin Spoonful en Crosby Stilss Nash & Young, vette soul van Otis Redding en Sam&Dave….

Datum

29  zaterdag 29 juni 2019 om 19.30 uur

Website en social links

www.zevzingt.nl

Adres

Muziek op de Maas

Staaiweg

5821 AM Vierlingsbeek

advertentie