Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Jaarmarkt het Spoor Boxmeer

Na het grote succes van afgelopen jaar, kan een herhaling niet uitblijven. De organisatie is alweer een maand of vier geleden gestart met de voorbereidingen van de tweede editie van deze gezellige grootse Jaarmarkt, welke dit jaar plaats vindt op zondag 16 juni van 10.00-16.00 uur in de Bakelgeertstraat en Oranjestraat.


Het mooie aan deze jaarmarkt is dat iedereen een kraam kan huren voor een schappelijke prijs, om bijvoorbeeld zijn of haar spullen te gaan verkopen die al een hele tijd op zolder liggen, en waar je nu eindelijk eens een keer van af wilt. Mocht je een kraam willen huren, mail dan naar jaarmarkthetspoor@gmail.com. Er is plaats voor maximaal 200 kramen. Verder zijn er natuurlijk de echte marktkooplui met een diversiteit aan spullen, en zijn er een aantal mensen die hun hobby laten zien. Een grootse verscheidenheid aan producten en diensten kom je tegen op deze Jaarmarkt. Mocht je met je vereniging deel willen nemen, ook dat kan, mail ons!


Gezelligheid troef is het sleutelwoord van deze markt. Zo zal Muziekvereniging Boxmeersche Harmonie groots uitpakken, het jeugdorkest en Harmonie orkest verzorgen elk een zomers concert, midden in één van de oudste wijken in Boxmeer. Net zoals vorig jaar, zal ook muziekgroep “De Vierde Hoedanigheid” een selectie van hun nieuwe nummers laten horen, evenals hofkapel de “Liefhebbers” die al swingend het parcours rondlopen.


Kinderen kunnen gratis worden geschminkt, en dansgroep PinC Dance laat een aantal keren verschillende dansen zien. Moe van het wandelen? Maak een pas op de plaats en geniet van bijzonder straattheater, speelgroep Boxmeer brengt in de open lucht een aantal voorstellingen ten tonele.


Trek in iets lekkers: van warme stroopwafels tot en met de echte Twisto, aan lekkere en bijzondere hapjes is geen gebrek, evenals een drankje op het “Sap”-plein om de inwendige mens wat te versterken.

Maar er is meer! Zo kan elke bezoeker gratis meedoen aan het “Jaarmarkt-Woordspel”. In een groot aantal kramen ligt een letter, zoek alle letters, maak hier de juiste slagzin van, en maak kans op een aantal interessante prijzen. Kortom, een levendige Jaarmarkt, wat een bezoekje meer dan de moeite waard maakt! Informatie: jaarmarkthetspoor@gmail.com

Datum

16  zondag 16 juni 2019 om 10.00 uur

Adres

Jaarmarkt het Spoor

Bakelgeertstraat

5831 CT Boxmeer