Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

GARAGE SALE ‘Bèèk ruumt op en Gruuninge ok’

Vierlingsbeek en Groeningen gaan weer opruimen en een deel van de verkoop komt ten goede voor een klimwand op basisschool Laurentiushof.


In navolging van de zeer geslaagde garagesale in 2018 kunnen de inwoners van Vierlingsbeek en Groeningen op zondag 12 mei vanaf 10.00 spullen verkopen o.a. voor het goede doel. Dit jaar heeft de organisatie gekozen voor een klimwand op het speelplein van basisschool Laurentiushof. Vele inwoners hebben hun zolders, kelders, garages en schuren opruimen opgeruimd en de goed bruikbare spullen gaan ze die middag aanbieden. De opbrengst is voor zichzelf, maar zeker ook voor het goede doel. “Vorig jaar was het een groot succes en konden ze een mooi bedrag overmaken naar de stichting KiKa, dit jaar vragen ze om weer één van hun artikelen te labelen en te verkopen voor de klimwand”, zegt Esther Buunen, die samen met Marion Reefs op het idee kwam. “De garagesale met de naam ‘Bèèk ruumt op en Gruuninge ok’ draagt zo een steentje bij de leefbaarheid van onze dorpen.


Nieuw dit jaar: Kleding-outlet in de ‘schuur’. bij de fam. Geurts aan de Willem 1 straat 1, daar wordt tijdens de garagesale ingericht als een mooie kleding-outlet, mét paskamer. Van ieder verkocht kledingstuk gaat € 1,- naar het goede doel.


Alle deelnemers maken d.m.v. een vlag kenbaar dat ze die dag spullen verkopen, ook hebben ze plattegronden liggen waarop alle deelnemers staan aangegeven. De plattegronden liggen vanaf 10:00 uur ook bij Herberg Thijssen én Pannenkoekrestaurant ’t Genot.


Voor meer informatie: beekruumtop@gmail.com. Kijk voor meer informatie op facebook of de website.Datum

12  zondag 12 mei 2019 om 10.00 uur

Website en social links

www.vierlingsbeek-groeningen.nl

Adres

Beek ruumt op

Vierlingsbeek & Groeningen

5821 CD Vierlingsbeek

advertentie