Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Eerste hulp bij geldvragen Boxmeer

SamenWijzer Infopunt in de Bibliotheek

Eerste hulp bij geldvragen


Wil je kind op voetbal of op schoolreisje en weet je niet hoe je dat moet betalen? Ga je scheiden, wordt je kind 18 of verander je van baan? Dit kan gevolgen hebben voor je financiële situatie. Heb je hier vragen over maar weet je niet welke instantie je daarbij kan helpen? Of waar je meer informatie kunt vinden? Met deze en andere vragen kun je terecht bij het SamenWijzer Infopunt in de Bibliotheek.


Het Infopunt wordt ingericht in de Bibliotheken Boxmeer, Cuijk, Grave, Mill en Sint Anthonis. We starten op donderdag 9 mei in de Bibliotheek Boxmeer (10.30 tot 12.00 uur) en Cuijk (14.00 tot 15.30 uur). Hier zitten elke week vrijwilligers voor je klaar om je bij een kop koffie verder te helpen. Gratis! Aanmelden is niet nodig.

Kijk voor de tijden en meer informatie op de website.


Vrijwilligers gezocht

Ken of ben je iemand die het leuk vindt om als vrijwilliger het SamenWijzer infopunt te bemensen? Meld je dan aan via de website van BiblioPlus of van het Vrijwilligerspunt van Sociom.


Het SamenWijzer Infopunt is onderdeel van het project 'SamenSterker' waarin veel organisaties in het Land van Cuijk elkaar samenwerken om in een vroeg stadium vragen en problemen te signaleren op het gebied van financiën en welzijn.Datum

9  donderdag 09 mei 2019 om 10.30 uur

Website en social links

www.biblioplus.nl

Adres

Bieb Boxmeer

De Raetsingel 1

5831 JJ Boxmeer

advertentie