Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

LOGEKO in concert met flamencozangeres Luna Zegers

Zaterdag 13 april verzorgd Zangvereniging LOGEKO, samen met flamencozangeres Luna Zegers, een groots concert in de Theobalduskerk in Overloon. Luna is geboren in Overloon en voor vele  bekent als Lonneke.

Op jonge leeftijd verloor ze in vijf jaar tijd haar beide ouders en haar zusje en stond ze er op 24 jarige alleen voor. Ze ging jazz muziek studeren aan het conservatorium in Amsterdam.

Na veel omzwervingen kwam ze in contact met de Spaanse muziek flamenco. Dit was voor haar de juiste stijl, in flamencozang vond ze troost, kon ze haar verdriet en pijn kwijt, kon ze haar verhaal vertellen.  In 2015 rondde, als eerste niet-Spaanse, de opleiding flamencozang af aan het prestigieuze conservatorium in Barcelona. Ze geeft concerten over de hele wereld en wij zijn blij dat we haar ook in Overloon mogen ontvangen en van haar mooie zang kunnen genieten. Luna zal tijdens dit concert ook haar eigen werk laten o.a. uit haar album Entre Dos Mundos met gitaarbegeleiding van Flamencogitarist Vicente Santiago. Daarnaast ook enkele werken samen met LOGEKO. Ook zal LOGEKO uit eigen repertoire werken ten gehore brengen. Al met al wordt het een hele happening die u zeker niet mag missen. Het concert begint om 19.30 uur, de entree bedraagt €15,- consumptie inbegrepen. Kaartjes kunt U kopen bij Bakkerij Degen, Shop Jacobs, Kapper Karen Venray, bij de leden van LOGEKO, en via de website. Natuurlijk kan het ook altijd nog bij de ingang van de Kerk voor aanvang van het concert.  Na afloop speelt er een bandje Spaanse muziek in De Pit. Wilt u een avondje genieten van mooie zang en muziek dan bent u van harte welkom.Datum

13  zaterdag 13 april 2019 om 19.30 uur

Website en social links

www.logeko.nl

Adres

Theobalduskerk

14 Oktoberplein 9

5825 CC Overloon

advertentie