Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Lindefeesten: Fridance

In Sambeek worden dit jaar voor de 39e keer de Lindefeesten georganiseerd. Dit gebeurd al die jaren al traditioneel rond Pasen.

Ook dit jaar is de Stichting Lindefeesten er in geslaagd om een breed scala aan topartiesten naar Sambeek te halen.

Door vernieuwend te blijven zijn de Lindefeesten een feest waar het hele dorp en de hele regio van kan genieten.


De Lindefeesten staat bekend om zijn hun vernieuwende ideeën. Nieuw dit jaar is de eerste vrijdag, Fridance genaamd. Speciaal een evenement voor de jeugd, en daarom tegen de spectaculair lage entreeprijs van 5 euro.

Op Vrijdag 19 april zal er nog een grote naam worden toegevoegd aan de line-up van Theeleuten the Party. Deze naam zal na 16 februari worden bekend gemaakt. Ook heeft de organisatie dit jaar busvervoer geregeld om de bezoekers nog meer service te bieden. Ook wordt hiermee het verkeer van en naar Sambeek beperkt en dit komt de veiligheid ten goede.


Vrijdag 12 april: Fridance


- Lievelings DJ’s van je zusje: Maak je niet druk, want alle dames zijn in goede handen bij deze Dj’s. Deze mannen trakteren je op een eclectische wervelwind aan hitjes, babymaking music, oude knallers en uitschieters aar alles wat hier ook maar een beetje mee te maken heeft. En dat doen ze bepaald niet onverdienstelijk. Met een overvolle agenda vliegen ze van hot naar her. Of het nou Zwarte Cross, Paaspop, Doqonl, Wish Outdoor, Lakedance of 7th Sunday is, overal maken deze toppers één grote puinhoop van de dansvloer. En nu dus ook op de Lindefeesten.


- Charmante Gasten: Met de charme van vroeger en de muziek van nu. Als echte heren weten ze in te spelen op de wensen van het publiek! Variërend in muziekgenres komen ze met “vrouwvriendelijk” hitjes, knallende feestplaten en echte “guitly pleasures”. Verder spelen de heren zo ongeveer een thuiswedstrijd.


- Team Rush Hour: Deze jongens hebben op grote festivals als Mystery Land gedraaid, en zullen tijdens de Lindefeesten de tent volledig op z’n kop zetten. 

Datum

12  vrijdag 12 april 2019 om 21.00 uur

Website en social links

www.lindefeesten.nl

Adres

Lindefeesten

Den Urling 23

5836 AS Sambeek

advertentie