Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

De Metworst organiseert Halfvastenactiviteiten

Vereniging ‘De Metworst’ organiseert op zondag 31 maart haar traditionele Halfvastenactiviteiten bestaande uit Halfvastenspelen te paard, Worsteten en een gezellige afsluiting van het Metworstseizoen.


Tussen 12.00 en 14.30 uur worden diverse races en spellen te paard gehouden. Naast leden van Vereniging ‘De Metworst’ zijn ook niet-leden van harte welkom om deel te nemen. Deze activiteit vindt plaats op het oefenterrein van ‘Paard en Pony Vereniging Boxmeer’ aan de Parallelweg te Boxmeer. Vervolgens zullen de leden van de Vereniging tussen 15.00 en 16.00 uur aantreden voor het traditionele ‘Worsteten’, waarna vanaf 16.00 een gezellige feestmiddag/-avond ter afsluiting van het seizoen gehouden zal worden. Dit feest is voor iedereen, dus ook niet-leden, toegankelijk en een mooie manier om de Vereniging eens van dichterbij mee te maken. Wellicht een mooi opstapje om lid te worden of in de toekomst zelfs als ruiter aan de Metworstrennen mee te doen. Het Worsteten en het afsluitende feest vinden beide bij Hotel Riche in Boxmeer plaats.


Wil je je aanmelden voor deze Halfvastenspelen: halfvastenmetworst@gmail.com Wil je lid worden van de Vereniging: ga naar de website.

Datum

31  zondag 31 maart 2019 om 12.00 uur

Website en social links

www.metworst.nl

Adres

Paard en Pony Vereniging

Parallelweg

5831 TG Boxmeer