Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

TechLab Experience tijdens stakingsdag onderwijs

TechLab Experience tijdens stakingsdag onderwijs


Tijdens de stakingsdag op vrijdag 15 maart vindt de eerste editie van de TechLab Experience plaats. Tijdens deze Experience, verzorgd door de Technauten van BiblioPlus, kunnen kinderen van 7 t/m 12 jaar aan de slag met filmmaken, 3D printen en programmeren gekoppeld aan de thema’s Star Wars en Disney. Ga tijdens de stakingsdag op avontuur in het TechLab!


Het TechLab biedt een ochtendprogramma en een middagprogramma, beide met leuke thema’s die meteen tot de verbeelding spreken. Van 9.30 tot 12.00 uur is de ‘Experience Star Wars’ waar kinderen hun eigen ruimteschip ontwerpen in 3D, op de foto kunnen met Darth Vader en leren programmeren met BB-8.

’s Middags van 13.00 tot 15.30 uur kunnen kinderen terecht in het TechLab voor ‘Experience Disney’. Ze maken hun eigen Disney-film met een green screen en gaan op de foto met een digitale versie van Olaf of Mickey Mouse. Ook staat programmeren met behulp van Anna en Elsa of Baymax en ontwerpen van hun favoriete Disney-figuur in 3D op het programma.

Inschrijven kan via de website van BiblioPlus. Er is slechts beperkt ruimte, dus wees er snel bij!


Op vrijdag 15 maart voeren leraren actie voor meer investeringen in het onderwijs. Die dag is de landelijke stakingsdag. Op veel scholen wordt deze dag geen les gegeven. Het TechLab van BiblioPlus

biedt scholen en ouders een helpende hand: terwijl scholen in actie komen voor beter onderwijs, kunnen de leerlingen terecht in de Bibliotheek Boxmeer.

Datum

15  vrijdag 15 maart 2019 om 09.30 uur

Website en social links

biblioplus.biblio-shop.nl

Adres

Biblioplus Boxmeer

De Raetsingel 1

5831 JJ Boxmeer