Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Knakworstrennen Beugen

De meest kolderieke paardenrennen van heel Nederland


Al jaar en dag vormen de Knakworstrennen een unieke carnavalstraditie in Beugen (eerste editie in 1985!). Op carnavalszondag 11 februari 2018 worden de ‘meest kolderieke paardenrennen van Nederland’ voor de 34e maal georganiseerd. De jubileumeditie van vorig jaar werd door iedereen ontzettend goed ontvangen en daarom gaan we dit jaar op dezelfde voet verder! Dus mét feesttent én verschillende artiesten na afloop van de race. Daarmee staan de Knakworstrennen voortaan voor jong en oud te boek als hét carnavalsevenement op zondag in de regio.


Wij als organisatie zijn druk in de weer met de voorbereidingen van de komende editie. Na de race, waarin jubileumkoning Bryan Jochijms en zijn paard Pim Verberkt de titel zullen verdedigen, zal de middag worden gevuld met gezelligheid, muziek en vertier in de feesttent. Zo zullen er onder andere optredens zijn van Johnny Romein, Udo Alpfenkreuzer en verschillende DJ’s. De Knakworstrennen in Beugen staan dus garant voor een hele dag carnavalsplezier!


Om ons evenement nog meer op de kaart te zetten, hopen wij dat u ons unieke evenement onder de aandacht wilt brengen. Hetzij door ons persbericht te publiceren, hetzij door ons in een speciale carnavalsrubriek te betrekken. Uiteraard bent u op de dag zelf van harte welkom om de Knakworstrennen bij te wonen!

Datum

3  zondag 03 maart 2019 om 10.15 uur

Website en social links

knakworstrennen.nl

Adres

Knakworstrennen

Hagelkruisstraat 2

5835 AA Beugen

advertentie