Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Nasrdin Dchar bij de Weijer Boxmeer

Ja, Nasrdin Dchar maakt voor dit seizoen wederom een parel van een monoloog en ditmaal neemt deze absolute rasverteller je mee in het proces van zijn bruiloft. Hij en zijn vrouw stappen in het huwelijksbootje en je bent van harte uitgenodigd. Niet alleen voor het feest, nee, Nasrdin neemt je ook mee achter de schermen, in de voorbereidingen, het samenstellen van de gastenlijst, het menu en alle vragen die daarbij komen kijken. Hij gaat op zoek naar wat een huwelijk tot een goed huwelijk maakt. Naar hoe hij zijn vrouw kan begrijpen en zichzelf begrijpelijk kan maken.

Daarvoor springt hij van de ene rol in de andere. Hij zingt en danst door de avond heen. Dat wordt er garandeert eentje om nooit te vergeten. Sterker nog. Ja, je wilt (erbij zijn). 


Nasrdin Dchar (1978) won in 2011 een gouden Kalf voor zijn rol in de film Rabat. Hij speelde rollen in de films Infiltrant (Shariff Korver), Wolf (Jim Taihuttu) en Süskind (Rudolf van den Berg). Improviseert in De Vloer Op, en speelt oa in de series Zwarte Tulp en De 12 van Oldenheim. 

Datum

3  zondag 03 februari 2019 om 20.15 uur

Website en social links

www.deweijer.nl

Adres

De Weijer

De Raetsingel 1

5831 JJ Boxmeer

advertentie