Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Tarotcursus door Hans Kunneman in Overloon

Op 9 januari start in Ontmoetingspunt ’t Helder deze interessante cursus! In een serie van acht workshops leer je hoe je zelfstandig met Tarot aan de slag kunt ongeacht je niveau. We werken met het Rider Tarot deck. Elke week staan er kaarten centraal, waarvan je stap voor stap de betekenis beter leert kennen. Het wonderlijke van Tarot is dat – op het moment dat je werkelijk gemotiveerd bent en open staat – de betekenis van de kaarten en de leggingen je als vanzelf steeds duidelijker worden. Thuis kun je experimenteren met behulp van het in de cursus aanbevolen boek de ‘Tarot als gids voor het dagelijks leven’ van Hajo Banshaf en Elisa Hemmerlein.


Hans Kunneman is musicus, Tarotspecialist en spiritueel coach. Sinds 1983 heeft hij talloze workshops gegeven en mensen in individuele sessies mogen helpen. In 2008 publiceerde hij het boek Vind je bron (uitgeverij Binkey Kok), een boek over de integratie van meditatie in het dagelijkse leven. Het is zijn passie om mensen te leren verbinding te maken met hun intuïtieve innerlijke kracht.


De cursus is steeds op woensdagavond van 19.30 - 22.00 uur met in totaal acht lessen. Het totaalbedrag voor de cursus bedraagt

€ 100,00.

Data: 9 en 23 januari, 6 en 20 februari, 6 en 20 maart en 3 en 17 april. U kunt zich aanmelden via email hanskunneman@gmail.com of telefonisch via 06-21578561.


Datum

9  woensdag 09 januari 2019 om 19.30 uur

Website en social links

www.helder-overloon.com www.tarotcoaching.nl

Adres

Ontmoetingspunt ’t Helder

Helderseweg 31

5825 CE Overloon

advertentie