Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Call me by your name bij Filmhuis de Weijer in Boxmeer

De zeventienjarige Elio brengt samen met zijn ouders de zomer door op het Italiaanse platteland. Dan komt Oliver, een knappe Amerikaanse onderzoeksassistent naar Italië om samen te werken met Elio’s geleerde vader. Elio is onmiddellijk geïntrigeerd door de man. Hij doet er alles aan om in zijn buurt te kunnen komen en het duurt niet lang voordat er een erotische spanning ontstaat tussen de twee.


Een prachtig coming of age verhaal over een eerste liefde en seksueel ontwaken. De film is gebaseerd op het gelijknamige boek van André Aciman en werd al vertoond op het Filmfestival van Toronto, New York en Melbourne. De film is geregisseerd door Luca Guadagnino (A Bigger Splash, Io sono l’amore) met in de hoofdrollen Armie Hammer (Final Portrait, The Social Network), Timothée Chalamet (One and Two) en Michael Stuhlbarg (Steve Jobs). 


Call Me By Your Name werd genomineerd voor drie Golden Globes. De film is daarnaast genomineerd voor vier Oscars, voor Beste Film, Beste Acteur, Beste Scenario en Beste Soundtrack, waarvan Beste Scenario werd gewonnen. 

Datum

28  vrijdag 28 december 2018 om 20.15 uur

Website en social links

www.deweijer.nl

Adres

De Weijer

De Raetsingel 1

5831 JJ Boxmeer

advertentie