Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Koopzondag Boxmeer Kerst

Kerstkoopzondag met musicale klanken van de Boxmeersche Harmonie.


Centrum Boxmeer pakt ook tijdens de Kerstkoopzondag van 16 december uit. Het centrum hult zich in winterse sferen, compleet met sneeuw én de Winterkoningin.


Heerlijk Kerstshoppen uit het rijke aanbod dat het Boxmeerse winkelhart te bieden heeft, op tijd genieten van een warme kop chocomel of een glühweintje in één van de horecagelegenheden en tevens genieten van prachtige Kerstklanken. Dat dat kan allemaal op 16 december tijdens de Kerstkoopzondag in Boxmeer. De Boxmeersche Harmonie zal in een zogenaamde ‘dome’, een Kerstconcert verzorgen op het Wilhelminaplein, in hartje Boxmeer. Het jeugdorkest bijt het spits af


en zal vervolgens hun Kerstrepertoire ten gehore brengen. Aanvang van het Kerstconcert is om 16.00 uur. Beide orkesten, het jeugdorkest en Harmonieorkest zijn onlangs in het nieuw gestoken door, onder andere, een groot aantal Boxmeerse ondernemers. Tijdens het Kerstconcert zijn zij natuurlijk in de nieuwe kleding te bewonderen.


Popkoor C’est la Vie uit Rijkevoort zal iedereen muzikaal in kerststemming brengen en smartlappen koor de Harde Kern geeft deze middag een kerstconcert in de Sint- Petrusbasiliek. Musicalschool Etoile heeft een spectaculaire show ingestudeerd van zowel zang als dans.


Uiteraard hebben de ondernemers ook weer aan de kinderen gedacht. Ze kunnen onder begeleiding knutselen en de winter koningin zal hen betoveren met haar schoonheid.


Kortom tijdens deze Kerstkoopzondag op 16 december staat het centrum van Boxmeer weer bol van de activiteiten en dat voor jong en oud. De winkels zijn geopend van 12:00 uur tot 17:00 uur!

Datum

16  zondag 16 december 2018 om 12.00 uur

Website en social links

www.centrumboxmeer.nl

Adres

Centrum Boxmeer

Steenstraat

5831 JJ Boxmeer

advertentie