Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Koopzondag Boxmeer Sint

Na een spectaculaire Sinterklaasintocht op 17 november jl., volgt er natuurlijk ook een spannende koopzondag op 25 november aanstaande. Natuurlijk zijn ook Sinterklaas, Regelpiet, Superpiet, Spionpiet, de Goede Pietenband, de Slechte Pietenband en Annie van de partij, samen met de gehele Pietenbende.

De Sint en zijn pieten zouden het superleuk vinden als alle kinderen er ook dan allemaal zijn, want ze hebben weer een heleboel in petto voor hen!

De centrumondernemers geven alvast een klein tipje van de sluier:

Vanaf 13:00 uur kunnen alle kinderen meedoen aan de sterrenjachtspeurtocht, welke ze kunnen ophalen bij de Rabobank. Samen gaan ze met behulp van de verdwaalde pieten in het centrum op zoek naar sterren. De sterren zijn weer verstopt in verschillende etalages. Kleine hint: in het Huis van Sinterklaas hangt een schoolbord waarop alle deelnemende etalages staan geschreven. Tot 15:30 uur kunnen ze de sterrenjachtspeurtochtkaart inleveren voor bij de Rabobank. Op de achterkant van de kaart schrijven ze de gegevens van de vader/moeder/opa/oma/verzorger, zodat ze

telefonisch bereikbaar. Natuurlijk gaat de Sint weer prijzen verloten onder de winnaars van de speurtocht. Voor de eerste 75 kinderen die de kaart inleveren is er een leuke attentie.

Om 13:30 uur start de eerste supertalentenjacht voor de kinderen, misschien kunnen ze wel optreden voor Sinterklaas, Annie of Superpiet. Om 14:30 uur start de tweede supertalentenjacht voor als de eerste al snel vol is. Bij het Gemeentehuis is daarvoor

een heel speciaal podium, met echte rode talentenjacht stoelen voor de jury. Alle kinderen mogen hier hun supertalent laten zien. Dus kinderen zijn jullie goed in zingen, dansen, rappen, voetballen, gedichtjes schrijven of voorlezen, toneelspelen, turnen, koekjes of taarten bakken, tekenen of iets heel anders? Geef je op via een

PB op de Facebookpagina van Sinterklaas Boxmeer!

Van 14:00 tot 16:00 uur is Sinterklaas ook in het Huis aanwezig om de kinderen te ontvangen. Er is genoeg te zien in het huis, ze kunnen er zelfs oefenen voor de supertalentenjacht. Natuurlijk is Sinterklaas niet alleen in zijn huis, maar ook zijn daar voldoende Pieten aanwezig.

Van 14:00 tot 16:00 uur zijn er op het Wilhelminaplein workshops van Musicalschool Etoile rondom het thema ‘talentenjacht’. Hiermee kunnen de kinderen een heus talentendiploma verdienen. De Partisans Athletics zijn in het hele centrum aanwezig met demonstraties van hun acts.

Als klap op de vuurpijl is er van 16:30 tot 17:00 uur op het pleintje voor ‘Hemels voor Kinderen’ de prijsuitreiking van zowel de Supertalentenjacht en de Sterrenjachtspeurtocht.

Sint, zijn pieten en de centrumondernemers beloven dat het weer een dolle boel wordt, met veel gekke, grappige Pieten. En natuurlijk is ook de Pietenband van de partij voor een optreden.

Meedoen aan de talentenjacht? Kinderen kunnen zich opgeven via een PB op de Facebookpagina van Sinterklaas Boxmeer.

Kaarten voor de Sterrenjachtspeurtocht zijn vanaf 13:00 uur verkrijgbaar voor de Rabobank en kunnen daar ook weer worden ingeleverd tot 15:30 uur.

Datum

25  zondag 25 november 2018 om 12.00 uur

Website en social links

www.centrumboxmeer.nl

Adres

Centrum Boxmeer

Steenstraat

5831 JJ Boxmeer

advertentie