Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Finalistentournee Bij de Weijer in Boxmeer

Vers aan de haak! Drie heerlijke kleinkunst- en cabarettalenten. Uit deze vijver werden eerder Claudia de Breij, van der Laan en Woe, Eva Crutzen, Yentl en de Boer en Pieter Derks opgevist. 

Na diverse selectierondes, een try-out tournee door heel Nederland en coaching van verschillende theatermakers en regisseurs hebben de drie finalisten in april 2018 in de Garnde Finale gezongen, gegrapt, gesparteld om die felbegeerde Sonneveldprijs. Maak vanavond kennis met Glodi Lugungu (winnaar Jury- en Publieksprijs), Michel & Tim en Selma Visscher. De drie finalisten treden op met elk een programma van ongeveer 30 minuten. 


Glodi Lugungu met Henk

Henk is een persoonlijk verhaal over afkomst, opvoeding, volwassen worden en familie. Glodi vertelt over zijn leven met een flinke dosis zelfspot en zijn moeder als stralend middelpunt. Glodi is een eigenwijze, optimistische, boeiende verhalenverteller met grote plannen voor de toekomst. 


Michel & Tim met Wegens succes gestopt

In Wegens Succes Gestopt serveren Tim Niehe en Michel Doodeman talloze absurdistische, snelle sketches over gekke types op een bedje van menselijk onvermogen. Een voorstelling over identiteit, verandering en Gerri Eickhof. 


Selma Visscher met Wat valt er te winnen

In een wereld die in brand staat, loopt Selma met een doosje lucifers rond. Omdat je vuur het beste met vuur kunt bestrijden. Niets zal worden ontzien, omdat dingen niet klein hoeven te zijn om ze uit te vergroten. Met een doortastende onverschilligheid en sociaal ongewenste liedjes banjert Selma de kleinkunstarena binnen. Want als je er nog over kunt zingen, dan valt het allemaal nog best mee. 

Datum

30  vrijdag 30 november 2018 om 20.15 uur

Website en social links

www.deweijer.nl

Adres

De Weijer

De Raetsingel 1

5831 JJ Boxmeer