Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Daten nieuwe stijl in het Land van Cuijk

Op vrijdag 16 november organiseert “Hallo date” haar eerste date-event in het Land van Cuijk. Volgens een nieuw concept wordt een avond vol leuke activiteiten gecombineerd met het ontmoeten van mensen. Singles tussen de 25-40 jaar kunnen zich opgeven via de website.

Kay Lucas vertelt: “Er zijn op dit moment meer mogelijkheden om singles te ontmoeten dan ooit te voren; datingsites, apps, waarvan Tinder de meest bekende is, het ouderwetse speeddaten en natuurlijk gewoon in de kroeg. Het nadeel? Door alle nieuwe techniek zitten we alleen nog maar op onze telefoon te swipen in plaats van dat we echte mensen ontmoeten. Wij vinden het tijd voor iets nieuws. Daten gecombineerd met een leuke avond uit. In Londen is het al een succes. Mensen ontmoeten terwijl je samen een leuke activiteit uitvoert. Dat willen we hier ook!”

Ellen Bloemen vervolgt: “Wij willen een avond organiseren die niet voelt als een klassiek date-event en ook interessant is voor mensen die nog onervaren zijn op dategebied. Op ons event ontmoet je nieuwe mensen terwijl je samen iets leuks doet. Denk hierbij aan iets bouwen met Lego of een spelletje Jenga. In het slechtste geval speel je een paar minuten een spelletje met iemand met wie je geen klik hebt, in het beste geval ontmoet je de liefde van je leven! Het wordt sowieso een leuke avond dus zorg dat je erbij bent!”

Het eerste event vindt plaats op vrijdag 16 november bij De Weijer in Boxmeer. Op de website vind je meer informatie en kun je jezelf aanmelden. Zorg dat je er snel bij bent want er is maar beperkt plaats!


Datum

16  vrijdag 16 november 2018 om 19.45 uur

Website en social links

hallodate.nl

Adres

De Weijer

De Raetsingel 1

5831 JJ Boxmeer