Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Coachingspraktijk OOW in Rijkevoort: 3-delige workshop SOS Kinderen en emoties

Kinderen zitten vol emoties. En waar het ene kind als vanzelf leert omgaan met al die verschillende gevoelens en emoties, zo laat een ander kind zich regelmatig overspoelen waardoor het zich machteloos voelt en niet weet hoe het hiermee om moet gaan. En juist deze kinderen krijgen vaak negatieve reacties wat hen niet echt helpt om te léren omgaan met emoties. En dat is wat kinderen te doen hebben; ze moeten nog leren omgaan met emoties en het is onze taak als opvoeder ze daarbij te helpen en ondersteunen.


Maar hoe?… In deze workshop krijg je diverse handvatten aangereikt om zelf mee verder te kunnen, thuis of in je werk. De workshop vindt plaats in kleine groepen. Op deze manier is er ruimte voor het delen van ervaringen en bespreken van persoonlijke vragen.


Inhoud workshop:

In 3 avonden van 2,5 uur krijg je bruikbare tips en word je geïnspireerd om wellicht op een andere manier te kijken naar lastige situaties. We kijken naar de werking en functie van emoties en wat kinderen te leren hebben. Je leert o.a. hoe je je kinderen kunt leren zélf ruzies op te lossen, je leert omgaan met angst en verdriet van je kind en tips voor het werken aan zelfvertrouwen.


Data: 13, 20 en 27 november 2018


De kosten bedragen € 95 p.p., wanneer je met 2 of meer personen inschrijft betaal je slechts € 85 p.p.. De prijs per persoon is inclusief: BTW, koffie/thee, materialen tijdens de workshopavonden en 1x “De gids over emoties bij kids” t.w.v. € 9,95.


Het is belangrijk dat ouders op één lijn zitten in de opvoeding, deze continuïteit komt ten goede aan de ontwikkeling van kinderen. Om deze reden kunnen ouders uit 1 gezin samen inschrijven voor het speciale tarief van € 150 en is 1x de “de gids over emoties bij kids” inbegrepen in de prijs.


Aanmelden/info via: wendy@coachingspraktijkoow.nl of 06-45164605


Momenten

13  dinsdag 13 november 2018 om 19.30 uur
20  dinsdag 20 november 2018 om 19.30 uur
27  dinsdag 27 november 2018 om 19.30 uur

Website en social links

www.coachingspraktijkoow.nl

Adres

Coachingpraktijk OOW

Elstweg 16

5437 PE Boxmeer

advertentie