Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

PodiumB in Beugen

Zaterdagavond 3 november is het tijd om nieuwe muziek te ontdekken bij de achtste editie van Podium B in het Jeugdhuis in Beugen. Het succesvolle gratis festival biedt een podium aan talentvolle artiesten uit de regio. Ook dit jaar is er weer een mooie mix van muziek(stijlen). Speciale gast is de Engelse Paula Delaney, die een Amy Winehouse tribute brengt. Zij heeft een warme band met Beugen en wordt hiervoor ingevlogen. Het festival start om 20:30 uur, de deuren gaan open om 19:00 uur. 


Programma 

Van blues tot rock en van luisteren naar melancholische songs tot dansen en feesten. Podium B belooft een veelzijdige avond te worden. Jackson’s cage opent de avond. Deze band uit het oosten van Brabant beschrijft zichzelf als een rauwe orgelrockband.

De Nederlandstalige pretpopband Hark laat je meezingen terwijl je de liedjes niet kent. Hark laat zich beschrijven als een kruising tussen Doe Maar en de Raggende Manne.

Buiten in de oude schoolbus kun je rustig genieten van muziek. De Rijkevoortse singer-songwriter Vera van Duurenzorgt voor een intieme sessie. Zij wordt opgevolgd door Anna en haar broer Tom Baartmans die hun guilty pleasures ten gehore brengen.

De Gennepse band Dunter Flinnzet een unieke sfeer neer. Veelzijdig, fris en relaxed; als bijkomen op het strand na een groot avontuur op zee. 

Energieke afsluiter is Maggie’s Flock. Deze band combineert akoestische folk met elektrische rock. Fijne meestampers met een flinke scheut celtic folk.

De avond wordt afgesloten met DJ Flip. Deze ervaren DJ stond eerder in het voorprogramma van Mother Finest, genoot zijn opleiding tijdens festivals in de ‘prehistorie’ van Beugen (zoals Opbloaspop), was eeuwenlang huis-dj bij ‘t Jeugdhuis en draaide daar vanuit z’n rugzak.


Oog voor talent

Het is alweer de achtste keer dat de zeskoppige organisatie van Podium B een gratis festival neerzet. En de organisatie blijkt een goede neus voor talent te hebben. Zo speelde Clean Pete op de eerste editie van PodiumB en zagen we hen later terug in de finale van de Grote Prijs van Nederland. Ook bij De Wereld Draait Door zijn ze graag geziene gasten. In 2011 stond een verlegen Stef Classens op het Beugense podium; drie jaar later werd hij uitgeroepen tot Beste singer-songwriter van Nederland in het programma van Giel Beelen. Iedereen is van harte welkom om talenten te spotten bij Podium B editie 2018.


Datum

3  zaterdag 03 november 2018 om 20.00 uur

Website en social links

Adres

PodiumB

Dorpstraat 50B

5835 AJ Beugen