Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

MTB weekend event Overloon

Op zaterdag 20 en zondag 21 oktober a.s. vindt er een uniek het gezelligste MTB- event van de regio plaats in de bossen rond Overloon. Op zaterdagavond wordt er afgetrapt met een Fun-Nightride. Op een parcours met een beperkt aantal technische stroken kan een tocht van 17 of 35 km gereden worden. Deze tocht vindt volledig in het donker plaats en de eigen verlichting van de deelnemers zal voor een spectaculair plaatje zorgen op de vele singletracks die het parcours rijk is. Een unieke beleving!

Als de fietsen veilig zijn opgeborgen in de bewaakte fietsenstalling in de sporthal en je hebt gedoucht staat er een Afterparty op het programma in het sportcafé van sporthal de Raaijhal. Hier kan iedereen zijn vocht- en energieniveau weer aanvullen voor de tocht van zondagochtend. Als men voldaan is van dit feestje kunnen degene met een combi-overnachtingsarrangement hun slaapplek in de sporthal opzoeken. Deze slaapplek is in een gezamenlijke ruimte met een heren- en een damesdeel. Je kunt als het ware je bed in rollen.

De zondagochtend begint voor de overnachters met een heerlijk verzorgd fietsersontbijt in de sporthal, waarna de fiets uit de stalling getrokken kan worden voor de zondagochtend MTB-tocht. Bij deze tocht kan gekozen worden uit de afstanden 35, 50 en 60 km. Ook deze tocht gaat overwegend over de spectaculaire singletracks in de Overloonse bossen en duinen. 


MTB event samenvatting:

• Zaterdagavond Fun-Nightride over 17 of 35 km. Start tussen 19.00 uur en 20.00 uur.

• Na de tocht spetterend feest in het sportcafé (vrij toegankelijk)

• Mogelijkheid om te overnachten in de sporthal met heerlijk verzorgd ontbijt. Voor het overnachten is reserveren noodzakelijk uiterlijk tot 10 oktober a.s via de website.

• Zondagochtend MTB tocht over 35 , 50 of 60 km met start tussen 8.30 en 10.00 uur

• Combi-Overnachtingsarrangement voor slechts €32,50 p.p.. Inclusief bad, bed, brood én inschrijfgeld voor zowel de Fun-Nightride als de zondag MTB tocht. Voor een supergezellige MTB-beleving met jullie club!!!

• Natuurlijk kan voor iedere tocht afzonderlijk ingeschreven worden. Inschrijfgeld per tocht €5,- NTFU leden krijgen €1,- korting

• Goed verzorgde pauzeplaatsen mmv. Red Bull chicks 

• Douchegelegenheid en ruime parkeermogelijkheid bij de startlocatie.

• Bewaakte fietsenstalling op zaterdag

• Start- en finish plaats, afterparty, douches, slaapmogelijkheid, fietsenstalling, alles onder 1 dak bij de Raaijhal
Momenten

20  zaterdag 20 oktober 2018 om 19.00 uur
21  zondag 21 oktober 2018 om 08.30 uur

Website en social links

www.toerklub.nl

Adres

Raaijhal

Raaijweg 15

5825 AL Overloon

advertentie