Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

9e editie Tentfeest Overloon

In het weekend van 19, 20 en 21 oktober aanstaande vindt op het evenemententerrein nabij het Gildehuis aan de Stevensbeekseweg alweer het 9e Overloonse Tentfeest plaats.


Én het is geen feest voor alleen de jeugd, ook de oudere generaties moeten zich er thuis en op hun gemak voelen. Het moet een feest zijn van en voor alle mensen uit Overloon en voor de mensen in de regio, die ook zin in een feestje hebben.


De bands zijn daarom geselecteerd op hun gevarieerde muziekaanbod. Op vrijdag komt de band Royal Beat. Deze unieke live-band staat garant voor een gezellige avond boordevol livemuziek en entertainment, zij spelen dance, de vetste stadionrock, Nederlandstalige meebrullers, de nieuwste pophits en hiphop. Met Co2 Kanonnen, confetti douches en een arsenaal aan ijzersterke medleys stormen ze iedere zaal, tent en festivalweide omver.

Op zaterdag is PROOST van de partij, deze band bestaat uit 6 energieke top muzikanten die elk optreden voor 100% in de partymode zijn! Zij zullen klaar staan om samen met jou een uitzinnige avond te beleven waarin compleet uit je dak gaan een vereiste is!


Op zondag wordt de feesttent omgedoopt tot een echte dorpsbrunch. Hier zullen 10 plaatselijke ondernemers heerlijke gerechtjes serveren. Het is een gezellige bijeenkomst waar iedereen van een hapje en een drankje geniet. Naast de hapjes en drankjes zal er live muziek worden gespeeld door De Bups.


Voor meer info of kaarten zie onze website.Momenten

19  vrijdag 19 oktober 2018 om 21.00 uur
20  zaterdag 20 oktober 2018 om 21.00 uur
21  zondag 21 oktober 2018 om 13.00 uur

Website en social links

www.tentfeestoverloon.nl

Adres

Gildehuis

Stevensbeekseweg 2b

5825 JC Overloon

advertentie