Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Koopzondag: Boxmeer Proeft

Boxmeer Proeft de nazomer

Staat de Koopzondag van 23 september al in uw agenda? Het is dan weer Boxmeer Proeft waar men, zoals de naam al doet vermoeden, kan proeven van alles wat de Boxmeerse Horecaondernemers te bieden hebben. Dit gaat weer middels drie verschillende proefkaarten. Vergeet ook de winkels niet te bezoeken die hun najaarsmode presenten.


Marion Reefs: 'We hebben drie verschillende proefkaarten. Iedere kaart geeft recht op 3 gerechtjes in de lunchroom, drie gerechtjes in de restaurants en een lekker drankje in een café. Er zijn nieuwe horecaondernemers bijgekomen in ons centrum en die doen allemaal mee die dag zodat iedereen kan kennis maken.

Door het hele centrum vind je zangers en zangeressen van musical school Etoile die ongetwijfeld een mooie sfeer brengen in ons mooie Boxmeer.


Koop je proefkaarten in de voorverkoop bij de Albert Heijn, let op: op is op! Meer weten? Hou de Facebookpagina in de gaten voor de updates betreffende Boxmeer Proeft. Uiteraard gratis parkeren en winkels geopend vanaf 12.00 uur!

Datum

23  zondag 23 september 2018 om 12.00 uur

Website en social links

www.centrumboxmeer.nl

Adres

Centrum Boxmeer

Steenstraat 118

5831 JJ Boxmeer