Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Expositie Aurélie D'incau

Over het Museum

Het MVAT ligt aan de rand van niemandsland, maar is goed te bereiken. Elke twee maanden staat het MVAT in het teken van telkens weer een andere expositie.De expositie is gratis door de kijkkasten te zien. Het museum is altijd geopend.


Over ALARM

ALARM (1994) is een initiatief van kunstenaar Ans Verdijk in het

zuid-oosten van het land, aan de Maas, op een steenworp van de Duitse grens. In een voormalige stal werken en exposeren nu kunstenaars, waarbij zij elkaar uitdagen en de bezoekers verrassen.


Aurélie D'incau: "Aanraken aub"

Al heeft haar werk vaak een geïmproviseerde uitstraling, het wortelt ondertussen op stevige theoretische grond.

Voor Aurélie D'incau draait het in de kunst om verhalen en communicatie, om empathie.


De dynamiek van samenleven ontstaat als mensen gezamenlijk optrekken in avontuur, volgens het situationisme, het spel legt de absurditeit van het heersende rationele systeem bloot. En alle cultuur ontstaat uit spel, zonder nut of materieel belang volgens Huizinga. dit zijn ook de thema's van D'Incau. De jonge kunstenaar onderzoekt ze in speelse intstallaties.


Ze ontwerpt uitgangspunten voor ontmoetingen. zo vroeg ze op straat in Luik passanten naar hun verhaal, terwijl zij dat tekende. Verteller en tekenaar liepen samen op in de verbeelding, blijft over een sportenkaart van hun gesprek. Materiaal: Herinnering, taal, papier, stift. Met haar intuïtieve aanpak en verrassende ingrepen ontregelt ze. Ze nodigt je uit tot avontuur.


In Beugen wil ze Doe-het-zelf-animaties tonen, tekeningen die de toeschouwer eigenhandig in gang zet. Aurélie D'incau speelt en laat spelen. Haar expositie loopt van 10 september tot en met 3 november van 7.30 uur tot 23.30 uur.





Datum

  Vandaag t/m 03 november 2018

Dagen geopend
ma  Maandag
di  Dinsdag
wo  Woensdag
do  Donderdag
vr  Vrijdag
za  Zaterdag
zo  Zondag

Voor de openingstijden kunt u een kijkje nemen op de website.

Website en social links

www.aureliedincau.com

Adres

MVAT

Oeffeltseweg 21

5835 BB Beugen