Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Oeffelt Outdoor

Oeffelt Outdoor is een tweedaags festival!


Vrijdag rock-avond!

Dunter Flinn uit Gennep en omstreken met o.a. Douwe Wijnhoven en Fernando Sam Schoenmakers. Eigen muziek, ‘alternative’, in de stijl van Ween, the Flaming Lips en Wilco. ‘Frisse muziek van een stel frisse knapen’ zeggen ze zelf.


Tin Soldiers Sixtiesband.nl brengen het prachtige muziektijdperk van de jaren 60 terug naar Oeffelt. Met covers van Stones, Kinks, Beatles en the Who, Cream en Hendrix maar ook van Otis en Sam & Dave. Sixties beat, rock en soul!


The Nirvanas is een Nirvana-tribute-band (met o.a. Arjen Koekoek en David Aferiat waarbij je lekker uit je bol kan gaan met de ‘grunge’ van het legendarische trio. The Nirvanas zette in januari nog Roepaen Podium totaal op de kop dus voor wie dat heeft gemist of nog een keer wil mee maken: Come as you are!


Zaterdag de band; Straight on stage!

Zij hebben een missie en jij een vette avond. Straight on Stage zorgt ervoor dat de gouden hits van vroeger weerklinken in jouw oorschelp door je terug te nemen naar ‘the good old days’. Een show vol energie en passie brengt jou een explosieve avond. Hierbij worden de grootste klassiekers teruggebracht met schreeuwende gitaarsolo’s, jankende orgelpartijen en onverstaanbare zangteksten.


En mocht het regenen: Oeffelt Outdoor is grotendeels overdekt!


Entree vrijdag:

Voorverkoop: € 7,50 Kassa: € 10,00


Passe-partout voor vrijdag en zaterdag:

Voorverkoop: € 12,50 Kassa: € 15,00


Voorverkoopadressen (in Oeffelt):

Café-Zaal Piepkes - Spar Boere - 't Smulhuukske - ExcelMusic Oeffelt

Momenten

27  vrijdag 27 juli 2018 om 20.00 uur
28  zaterdag 28 juli 2018 om 20.00 uur

Website en social links

Adres

Oeffelt Outdoor

Raadhuisplein

5441 AC Oeffelt