Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Loet Moet

Bekroonde familievoorstelling door Ruth Bakker


Loet Moet is een vrolijke en interactieve familievoorstelling vol liedjes, humor en (poppen)spel. Loet zingt, danst en speelt het liefst de hele dag. Maar dat kan niet, want ze moet zoveel. Loet wil niks meer moeten. “Loet moet niks!” Ze sluit zich op in haar kamer, waar ze avonturen beleeft in haar eigen gekke, sprankelende wereld.

Ze ontmoet Oma uit het fotolijstje en samen met alle piratenkinderen vaart ze naar haar vader die helemaal in Amerika woont. Maar dan komt Gekke Tante Toos op bezoek en die geeft hele vieze plakzoenen... Moet Loet haar slaapkamer weer verlaten?


Ruth Bakker is een artistieke duizendpoot. Ze schrijft, acteert, zingt en is poppenspeelster.

Ze is geestelijk moeder van het stoere en eigenwijze meisje Loet. Ze won met haar familievoorstelling Loet Moet de Publieksprijs in Nederland en België. Daarnaast werd ze uitgeroepen tot Rabo Talentvolle Theatermaker.


Kom in de stemming en leer Loet alvast kennen! Elke woensdag is er een nieuw filmpje te zien uit de kinderserie Loet doet!


Kaartverkoop

Kaarten zijn verkrijgbaar via de website, bij Plus Verbeeten Overloon, Restaurant Museumzicht en aan de kassa zolang de voorraad strekt. Bij bestellingen via de website wordt € 0,80 servicekosten per ticket in rekening gebracht. 

Bij slecht weer gaat de voorstelling door in gemeenschapshuis ‘de Pit’ in het centrum van Overloon. 


Like het Openluchttheater op Facebook en blijf op de hoogte van leuke acties, het laatste nieuws en foto’s en filmpjes van de voorstellingen.





Datum

25  woensdag 25 juli 2018 om 14.30 uur

Website en social links

www.openluchttheateroverloon.nl

Adres

Openluchttheater Overloon

Museumpark 1

5825 AM Overloon